Klädbytardagen

Igår var jag & syrran på klädbytardagen :) Fick med mej en stor papperskasse hem med kläder,skor,overall,mössa,vantar så det var bra allting var som nytt :D Efter vi varit dit så tänkte vi åka på en annan klädbytardag men vi orkade bara inte när vi kommit till bilen, Så vi for in på driven en sväng för jag skulle handla med mej hem därfifrån & gott var det även om det var kallt innan jag kom hem haha...

Senare kom Syrran m familj hit & gratta mej eftersom jag fyllt år, Jag fick pengar & kort :) Fika lite här sen åkte dom för att handla tacos som vi skulle äta ute i Rogsta senare & det gjorde vi haha mkt  farande :) Liam lekte med Alx & Seb full rulle!

Nu ska jag snart åka & jobba.. Så trött!! Vill bara få sova ut en stund till på morgonen! Även fasst jag kan vara ledig en dag så betyder ju inte det att inte Liam ska till dagis tex. & som denna vecka har det varit så mkt annat också! & kommer även att vara mkt framöer så jag har ingen aning om när man ska få sova iaf en lite längre stund på morgonen! :( För jag är verkligen trött nu!! usha!!

Jaja.. Nu ska jag göra mej i ordning!! Bye bye..

Kommentarer
Postat av: Madde

ja det skulle ja också på -.- så åkte man bort den dagen haha

2008-09-29 @ 15:22:00
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0