Rejene

Såg förut på Tv-Shop om en kräm som tog bort bristningar sen man fött barn & jag satt som klistrad framför tv & kollade upp på Familjeliv av dom som provat just Rejene & till min förvåning så sa alla att det funkade iaf på dom! Asså det tar inte bort bristningarna helt men dom bleknade & huden blir fastare eftresom det inehåller nå grejjs som bygger upp ny hud i bristningarna. Jag är så sugen på att beställa men det är ju inte billigt så klart  men just nu har dom 2 tuer för 1 men ändå 500 spänn för 2 tuber DYRT! Men samtidigt så känns det att det är värt det eftersom jag har så mkt bristningar efter jag fick Liam det är allstå inte nå få bristningar för då hade jag inte brytt mej kan jag lova! Men nu är det stora djupa & över hela magen dom kan göra ont i bland också :( Så ska fundera ett teg till iaf :)

Ja sopporna går fortfarande bra ska ja säga, Men svårt när man bara går hemma man blir så raastlös! Man vill bara gå i kylsåpet & äta!! :( Men det SKA jag INTE!!  Hatar att banta med soppor det är INGET jag kan rekomendera!! Men iland så måste man plåga sig som sakt för att komma på rätt spår igen :) Sist ja köde soppor klarade jag i 14 dagar men gick bara ner 3 kilo.. Gäller att hålla vikten efter avslutad kur vilket inte är lätt med soppdiet lättare med viktväkktarna!! Hittade en bra sida som jag ill tipsa om det är billiga hälsokost grejjer mkt billigare än på affärer! Såg det fanns Allevosppor där :) & billig var dom. Jag ska inte beställa men jag funderar på en schaker vilket är bra att ha, Just nu har jag en vanlig petflaska & schakar i det duger det också :) Men mkt enklare med en schaker..

På Lördag ska ja jobba fyfan vad kul!!! Vill jobba mera har inte jobba nått denna vecka :( :( HEMSKT!! Inte har dom ringt från Hemtjänsten i Rogsta heller!! :( Kanske lika bra det igentligen! Vet inte om jag trivs inom hemtjänsten vill hellre vara inne :) Men men det är ju päningar!

Nee nu ska ja göra nått annat! Men vad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0