Knepigt!

Idag ringde jag till Csn & frågade hur mkt pengar jag igentligen skulle ha ifrån som? När jag var på Konvux hos studievägledaren så sa hon att jag kommer att få 3 tusen i månaden vilket jag inte får. Jag får 1200kr det står det också på mina sidor på Csn! Men enligt dom på Csn så hade jag fått 1500kr varje månad & det har jag INTE fått. Men dom envisas att jag visst får det,fattar inte! & inte får ag stämpla heller när jag har studiebidrag! Varför inte det? Är det meningen att jag ska klara mig på 1200 varje månad? Visst,nu jobbar jag ju ibland men just nu är det inte alls mkt & tänk om jag inte skulle få jobba något alls en månad, hur gör jag då? Jag fattar inte hur fan dom tänker ärligt talat. & plugga måste jag ju för att någonsin få ett fasst jobb. Jag gör allt jag kan för att få in pengar just nu men ändå får jag ju inte pengar! Bara från när jag har jobbat. Jga är så orolig nu när det är dåligt med jobb! Hoppas,hoppas jag får jobba några timmar till så jag klarar mig någorlunda iaf. Jäkla system!

Åhh, bra dag idag! Not Nu rev hunden ner alla tavlor som stog på golvet inför flytten! Skit bra! Alla gick i krach :( Faaan! Hundjäkel som ska jaga katten hela tiden. Nu vill jag flytta. INgen mår bra att bo bland flyttkartonger & skit överallt. & ingen mår bra av att bara gå hemma utan jobb :( Fredrik vill ha ett jobb nu. Varför,varför skulle det gå dåligt för Huddig för? Fan! BHur ska folk ha råd att leva när det inte finns ett enda jobb? Knappt sommarjobb finns det ju nu när alla som blivit av med jobben vill jobba på sommaren. När ska det vända? Alldrig verkar det som. Varför kan man inte vinna pengar så alla sånna bekymmer försvinner för? Det är bara dom som redan har mkt pengar som vinner ännu mera pengar ju!

Roligt inlägg va? Men jag blir bara så less! Det är så orättvist i detta samhället tycer jag med många saker.

Kommentarer
Postat av: Linda F

Då är vi två som är less.

Jobbigt att jämt behöva tänka på pengar:(

2009-04-15 @ 15:23:58
URL: http://lindafernstrom.blogg.se/
Postat av: Madde

ja det är jobbigt.. men asså du ska få mer.. studerar du heltid eller halvtid föresten? mina klasskompisar som har barn får ca 4000-5000 varje månad. då studiebidrag och barntillägg. men om de envisas med att du får 1500 fast du inte fått det så visa dem dina kontoutdrag.

2009-04-15 @ 17:39:40
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: sofie

Madde: Jag pluggar på 50% & får tillägg eftersom jag har barn men får fotfarande så lite. Hon sa att pluggar man på heltid skulle jag få 2000kr. Ja jag ska skicka det till dom.

2009-04-15 @ 19:18:23
Postat av: Emma Viklund

men gumman vad jobbigt allt det där lät :( jag har för mig jag fick 3000kr ungefär då jag plugga heltid... då borde man ju få hälften om man pluggar deltid?



snart äre helg så ni får flytta...

Kramar

2009-04-15 @ 21:50:13
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Madde

okej.. ja mina klasskompiar pluggar juh på heltid och får ca 4000-5000 och då har de två barn också. så det stämmer nog med att du får så lite då :/ men det är sjukt ändå. De borde se till hur man lever också. asså att man har barn och att killen kanske itne jobbar och så vidar.e..

hoppas bara det löser sig :)



kan du inte ändra pluggandet till heltid då? man hinner jobba ändå. Det gör jag. eller är kursen endast på halvtid?

2009-04-16 @ 12:20:00
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej! Jag har lagt ut en modellbild i min blogg från min senaste plåtning, inlägget heter "Just sitting in an elevator", kika gärna in och kommentera vad du tycker!:)

2009-04-16 @ 12:21:54
URL: http://abckarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0