Redan Måndag

Känns som det är Söndag idag. Men det är ju Måndag! Denna vecka kommer att gå otroligt fort tror jag. I morgon är det vardag igen & det känns bra! Man blir så yr i bollen när det är långhelger. Så i morgon är det tillbax till vardagen igen med dagis & allt vad den innebär. Jag hoppas att jag får jobba varje dag denna vecka så man kan lägga sig ledigt utan att känna sig orolig över lönen. Jag ska lägga mig ledig på Lördag tror jag & Söndag vet inte riktigt ännu! Vi kankse nämligen får nycklarna redan på lördag :) Hoppas! Tänk om jag fick jobba varjedag denna vecka då hade jag kunnat lagt mig ledig hela helgen kanske. Vore bra skönt att ha den helgen till att flytta lix. Men men, får se hur det blir. Man kan ju hoppas på att det är mkt folk sjuka el som har semester ;)

Idag har vi varit & hjälpt mamma på med sommardäcken. Måsta åka hem sen för Liam blev så styrig. Riktig tråtsålder nu! Phuu säger jag bara. Jag har en rött märke på kinden som jag fick av honom idag när han inte fick som han ville. Men han är gofisen min ändå <3 Nu vilar han. Hoppas han blir på bättre humör sen. Han kanske känner sig orolig/stressad av alla flyttkartonger. Så känner jag iaf & Fredrik med. Känns så rörigt överallt & instängt Här sitter vi bakom en hel drös med kartonger typ :( Men snaaart blir det ordning & reda! I morgon ska vi verkligen ringa & fixa elen & fråga om vi får låna hästsläpet. Bra med hästsläp eftersom det går in så mkt saker i det.

Usha! Vad grejjer jag behöver till min bil nu innan den ska besiktigas. Det är 2 lampor på sidan som är trasig nu & det dummaste är ju att det inte går att byta lamporna utan man måste byta hela glaset & allting! 200kr styck kostar det kalaset. Inget jag har råd med nu. & jag hinner inte få lön heller :( Så bara att besikta om den sen! Måste även boka om tiden eftersom den var kl 07 på morgonen, kan ju finnas en tid vid 9 iaf. Det var lite väl tidigt tycker jag.

Nu ska jag hänga tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0