Hej

Nu är vi hemkommen. Idag har vi sett bebisen igen men såg inte så mkt för den var så stor :) Fortfarande ingen snopp i sikte så  det lutar åt en tös iaf. Moderkakan hade flyttat på sig så det bli vaginalförlossning. Har lite skräck nu över vad som komma skall :( Tycker inte om sjukhus alls & nu när vi var där nästan hela dagen så blev min förlossningsrädsla mer påtaglig. Men tur att den flyttat på sig ändå & att allt var bra med bebisen. Efter vi varit på ul gick vi på stan & fikade på Jambo´s, köpte present till Christer som fyller år i morgon. Köpte ett täckte till spjälsängen & sängkläder som passade till det med Tummen motiv på :) Vi hade bara ett litet vagnstäcke & tillhörande sängkläder så passade på att köpa ett större täcke idag då & sängkläder som passade. Ska köpa ett rött påslakan med Laban på till vagnen sen också men kännde att jag inte hade råd idag. Dom kostar ju multum md tummen,laban,pippi,mumin motiven :O Men dom är ju så snygga! Nu har vi iaf Tummen i vagnen & sängen :)

Hos kirurgen höll jag på att svimma bara av att sitta i väntrummet :( Var att vara nervös i onödan för inte kunde dom ta bort födelsemärket inte. Men betalat det skulle dom ju ha förståss bara för att skicka mig vidare till Gävle. Det gick inte att ta bort födelsemärket här i Hudik eftersom det var förstor & satt mellan tårna. Dom måste ta bort med marginaler runt om utifall det är elakartat & då finns det inte tillräckligt med hud för att sy i hop det sen. så jag ska till Hud i Gävle i stället & ta biopsi för att se om det är canser el inte. är det godartat behöver jag inte ta bort med marginaler & då blir det enklare. Kanske måste bränna bort det med laser hos en plastikkirurg & sätta dit mera hud :( Jag säger bara en sak: Ok,visst men jag ska INTE bli sövd! Må det göra så ont det kommer att göra men jag vägrar att sövas. Ibland ställer man sig frågan om det är rätt att kolla upp om det är farligt el inte? För om det ska vara så jäkla krångligt att ta bort ett jävla födelsemärke så man ska måsta sitta åka både hit & dit & betala flera jävla hundra för att inte få någon hjälp dit man komme utan slussas vidare då känns det inte värt det & vill man verkligen veta om det är farligt? Tänk om det skulle vara det så man måste fara på en massa behandlingar & skit då vette fan om jag skulle vilja veta om det är canser el inte. Så är det med allt igentligen. Jag vill inte evta om man är sjuk. Jag lever hellre livet medans man kan istället för att åka på en massa sjukhus. Ångrar mig igentligen att jag kollade upp det. Tänk om det är farligt & inte går att göra något åt el att det spridit sig? Då går jag hellre i ovisso. Trode att det skulle bli som alla sa att det är bara att ta bort det på en Hälsocental,nu är det ända bort i Gävle helt plötsligt. Nu vill jag bara ta bort det! Den 1a läkaren sa att han inte hade varit orolig över det födelsemärket men sen när han fick hämta sin kollega sa han att det kunde vara en mkt farlig hudsjukdom nämligen Malink Melanom (canser) Därför måsta en specialist kolla på det. Men bra ändå att dom förbereder en på det värsta.
Jaja,bara att vänta på en ny tid igen då! Snart skiter jag i att kolla upp det tror jag. Orkar inte gå runt & gruva mig nå mera nu snart.

Nu ska jag kolla när Fredrik & Liam kör bilbana.

Kommentarer
Postat av: madde

får man gå på ultraljud två gånger? eller fick du någon specialare? haha



tråkigt att de tar betalt för något de inte gjort men skönt att du nu vet att du får ta bort den :)

2009-12-29 @ 19:26:15
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Sofie

Madde: Nee var en specialare bara för att kolla om moderkakan hade flyttat på sig:)

2009-12-30 @ 11:18:39
Postat av: madde

ja det var de ja tyckte haha för jag hade inte hört att man fick göra två gånger ;) men skönt att den hade flyttat sig hehe :)

2009-12-30 @ 15:46:37
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0