Grattis älskade Liam!

Tänk att det redan gått 2 år nu sen du kom till oss. Är ofatbart! Känns som i går jag åkte in till förlossningen i 130km/tim. Du hade så bråttom ut. Tur att du inte kom i bilen för det var verkligen nära! Minns det som i går. Nu är du stora killen som kan & vill allting själv. En riktig lite bråkstake. Men så himmla underbar & go! Finns ingen bättre änn dig. <3 Vi ÄLSKAR dig Liam så himmla mkt, går inte att beskriva i ord hur mkt du förgyller våra dagar. Hoppas du tycker att din födelsedag blir den bästa. & att du är nöjd med alla presenter även om mamma & pappa inte kunde köpa så jätte dyra.

Nu har mamma blåst ballonger hela dagen/kvällen & hängt upp fulla taket. Lagt på en kalasduk med ditt favorit motiv, BILAR. Så jag tror & hoppas att du blir glá & gillar det. I morgon ska vi sjunga för dig på sängen. Tårtorna är nästan klara, bara bilderna som ska på med samma motiv som på duken :) Blixten mc qeen, yhee! Allting av kalasgrejjerna går i det motivet förutom servetterna som är nalle phú, det är ju också en stor favorit för Liam. Phuuu säger han! Go fisen. Han hjälpte mamma att göra tårtorna & lägga på sylten, så duktig! & grädden var god tyckte han :)

Han har haft jätte roligt på Mullemeck också. Tankat & fyllt på olja i Mulles bil. Sen har han gått på stan & valt ut presenter tills i morgon. Rivit halva Albin´s leksaker också, gjore han ju även när han gick me mamma i den affären :P  Efter det gick hela gänget & åt pizza på Amanda´s :) Tror han haft en kanon dag idag! En perfekt dagen före kalas dagen!  Mamma & pappa har inte haft det så dåligt dom heller, ätit lax hos mormor & morfar Fasst morfar var inte hemma han är på havet & åker med Birka paradise. det ska vi också göra i sommar, tror Liam kommer tycka det är jätte roligt. Leka & busa & äta smörgås bord där det finns chokladpudding ;)

I morgon blir det fullt upp,blir nog inte att jag bloggar förens på kvällsidan. Lägger upp lite bilder från kalaset osv. Om det funka det vill säga! Ha en fin kväll. bye..


Kommentarer
Postat av: Emma

GRATTIS TILL SÖTA LILLA (STORKILLEN) LIAM! :D

Hoppas han haft en jättebra dag idag!!!! :)





Kramar från mig och Joel.

2009-02-12 @ 17:06:47
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Anonym

Emma o Joel : tack så himmla mkt :)

2009-02-12 @ 20:50:24
Postat av: Anonym

Men vad roligt. Grattis till lilla Liam, som inte är så liten längre! :) Det blev säkert en toppendag för Liam! Hade fint. Kram

2009-02-12 @ 21:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0