Ny vecka.

Natten har varit hemsk. Liam har varit allderless hysterisk & grinat & varit jätte räddför något. Han somnade ju i våran säng i går kväll. Efter en stund så vaknade han & kallskrek & pekade mot fönstret & sa tomte, tänkte jaja, bara en dröm somna om du. Han har inga problem med att somna om ju. Visst, han var gelt vild slogs & sparkas & vi fick inte ta på honom. Började att misstka att han hade ont någonstanss. Fick fram av honom till slut att han hade ont i huvudet :( Men jag vet inte om det stmmer, han sa att han hade ont lite överallt senare. Han somnade om i Fredriks knä sov där ca 1 tim sen nr vi skulle lägga oss så la vi ner honom i våran säng då vaknade han påengång! Han bara skrek & skrek så hära har det varit hela natten! Han har säkert vaknat var 5 e minut & skrikit. Grannarna hatr säker inte sovit något i natt skulle jag tro. Det var väldigt läskigt tyckte jag fr han har slldriig gjort såp förut ju. Sen när han hade somna till låg han & typ plocka något i luften med händerna :( Jag tycker att Liam har blviit väldigt olikt sig på dessa dagar. Usha, bara det inte är den dära knölen bakom örat som spökar, man vet ju alldrig :( Han har ju en knöl där som han har haft jäääte länge nu! Har varit 5gg till olika docktorer alla säger att det är olika saker! En säger att det är ett blodkärl en säger att det är ett ben den 3w säger att det är en körtel som ska försvinna, den 4e säger att han inte evt vad det är att vi ska avvakta. Inget hjälper, jag har tjatat & tjata på dom det enda dom har gjort på senare tid tagit blodprov på honom. El, senare tid? Var väll för 1 år sen nu. Jag trode också att det var en körtel som skulle bli mindre när han inte var sjuk tex som förkyldning så kan man få körtlar. Men denna knölen försvinner inte! :( Säkert inge farligt men jag oroar mig ändå!Vi ska ju på Bvc nu på Ondag så ska prata med dom då igen!


Idag måste jag verkligen plugga! Inte har jag hittat någon bok heller :( AAAA, blir toig snart. är det verkligen ingen som läst medisin? Någon måste det ju finnas?

Kommentarer
Postat av: Emma

Uscha, vad otäckt! :( Jag skulle bli jätterädd... Han kanske lider av sömnbesvär eller vad heter det... nattskräck tror jag det heter! :( Då kan barnen göra saker i sömnen och vara helt hysterisk med mer! :( Har läst det på en jättebra hemsida där man kan hitta jätemycket intressant att läsa:



Sidan: http://www.alltombarn.se/



Men man vet ju inte som sagt! :( uscha... Jobbigt med den där knölen han har bakom örat!? Hoppas den försvinner eller att ni får en bättre doktor snart som kan kika på det.



Kram Emma

2009-02-16 @ 10:52:15
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0