Onyttiga veckan?

Tror minsann att det blir lite svårt att vara nyttig denna veckan med allt vad den innebär. Kalas & alla hjärtansdag. Tror jag börjar banta nästa vecka istället. Sen får ni ju ta det lite som ni vill. Ni som känner mig vet att det kommer kanske att ta 4 Månagar innan jag kör i gång igen! Säger allti som så att på Måndag ska jag börja att vara nyttig. Fattar inte var jag fick så bra motivation till att gå ner över 20 kilo? Nu är jag påväg upp igen & klarar inte ens av att stoppa det. Så jävla onödigt! Hade bättre motivation när Emma också körde med pointsen. Men jag får väll vänta tills Emma har fått lille´n då blir det förmoligen Kyrkis & promenader :) Jag vill börja träna också. Johanna? Spinning? Fasst det är ju så dyrt, promenader är gratis. Men spinning är roligare. Humm? Jag vet, man kan göra båda sakerna kanske? Jaa..

Jobba & slita idag, roligt! Men börjar inte förens 14.30 tror jag så ska sitta på Blocket & leta medecinbok. Finns väll ingen gissar jag på. Tänkte jag kune börja lite smått med medecinkursen means jag väntar på att bli indelad i grupp på Etiken. Usha, måste ringa till branstationen också & höra om jag får komma dit & göra hjärt & lungräddning. Någon som följer? Är väligt bra att träna på det & jag vägrar att åka dit själv också! Pinsamt. Vill heller inte åka till Bollnäs, vart ligger igentligen Bollnäs? haha. Inte kan jag köra dit inte. & inte skulle jag hitta till själva huset vi ska ha övningarna i heller så, neee.

Fredrik är på Huddig han på arbetslivsresurch.Tror dom skulle få hjälp med att skriva Cv idag. Passade ju bra eftersom jobbet han sökte i går, om sa att han skulle lämna Cv. Jag fattar igentiligen inte varför dom ska ha in ett Cv för? Bättre att komma it personligen som Fredrik gjorde i går! Då möter man ju personen i verkligeheten & inte på nått himmla papper. Men jaja iaf så behöva dom folk så det var inte alls omöjligt! Hoppas hoppas! Skulle Fredrik få nytt jobb nu så skulle vi skaffa syskon till Liam :) Det vill båda två! Blir så långt emellan dom annars ju! Men men, den som lever får se!

Nu ska jag kika runt lite på internett Ha en bra dag, hör ikväll kanske?

Kommentarer
Postat av: Emma

SVAR: Ja, men elr hur! :D Jag sitter jämt och läser din blogg och beundrar dig så himla mkt! :) Så fick sån lust att skriva ett inlägg om dig. Skulle mer än gärna vilja komma på onsdag faktiskt :D Fast får se, annars dyker jag upp gången efter det! :D Då har jag ju varit på UL med så då kan jag ju ta med bilder tihih....



Kram

2009-02-10 @ 09:40:22
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Emma

Jobbar ju vettu... men annars skulle jag kunna se till att börja jobba kl.13 på onsdagar xD

2009-02-10 @ 09:41:03
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja, börja med träning/sund mat då du känner dig riktig motiverad och peppad gumman.. annars blire ju så svårt <3

2009-02-10 @ 09:42:16
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Sofie

Ja, vore jätte roligt om du följde med någon gång :) Ja precis ingen ide att räkna points om man inte känner för det å slutar man på en gång.

2009-02-10 @ 10:49:47
Postat av: PORNIE

älska onyttigheter haha

2009-02-10 @ 10:56:44
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0