Hahaha

Var det någon som såg Virgin School på Kanal 5 i förrgår?.

Det hela gick ut på att en tafatt engelsk man var oskuld, och ville ha hjälp att bli av med densamme.

Hur går man då tillväga?, undrar ni.
Jo, man går till några panter-tanter i Amsterdam som visar att man fortfarande kan ha sex, trots att man passerat 70-sträcket för länge sedan, och dessutom få betalt.

Sedan sitter dessa tanter i tv och stolt berättar om hur den här mannen utvecklas och snart kan ta steget till att själv skaffa en tjej och ha sex med denna skönhet.

Höjdpunkterna var när han äntligen skulle få till det och strippade för den galanta 60+ tanten, och visade upp en taktkänsla som inte ens den enbenta sjörövaren i "Pirate of the caribean" skulle klara av.

Paradnummret kom när han stod i enbart blåa boxers, och drar av dom för att dölja ett par vita kalsonger troligen inköpta på ÖB. Passformen var marshmallows..

Sedan följde något som var lika smakfullt som korvscenen i fäbojäntan, och hans föräldrar har nog sparat videoinspelning bredvid hans dopvideo.

Då är frågan..

Vad är det för människor egentligen som vill utsätta sig för något sådant?
Har folk så dåligt självförtroende att dom inte ens tror sig kunna få ett 5-i-3-ragg?.

Läste detta på Familjeliv. Jag skrattadde som fan jag såg ju det programet! Haha vad fult det var när grabben drog av sina kallingar & hade ett till par under! Såg ni det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0