Ojj Ojj & Ajj Ajj

Shit vad jag har stressat ikväll. Tror alldrig jag stressat så mkt! & Det känns kan jag lova. Har ot neråt magen & i ryggen. Har lyft för mkt idag! Vi hade samtal med sjuksköterskan ikväll & det drog ut på tiden som fan! Men det var ett väldigt BRA samtal & med mkt viktig info. Det var om att få ge Inslulin. Att få deligering kallas det för. Så nu får jag ge det också. Tycker det är lite läskigt med sprutor om jag ska vara ärlig! Men det går så bra så. :) Vi fick med oss papper hem att läsa sen ska vi träffas igen. Kanske på Söndag,fasst jag är ledig då. Men jag kanske kan åka dit efter Alexanders kalas då. Får se hur mkt klockan blir,annars får det bli nästa gång jag jobbar. Vi ska prata om lite vad vi läst & vad vi har lärt oss liksom. Var som sakt ett väldigt intressant samtal om allt från hur man ger själva sprutan till hur personen blir med för högt/lågt blodsocker & mkt annat som man verkligen SKA veta! Många tror att det räcker med att man kan sticka,men det är så mkt runt om kring som är bra att veta & som man igentligen måste veta! Men som många kanske inte har någon aning om. Nu vet iaf jag det. :) Skulle kunna sitta i timmar & lyssna känndes det som. Synd att det var lite vid fel tidpunkt! Så stressigt på kvällarna. Är så glad att jag började plugga nu faktiskt! Även om Etik inte är det roligaste ämne. Men sen ska jag läsa medecin & det är något jag verkligen ser fram emot. Visst Etiken är bra att lära sig. Särskilt när man jobbar inom vården. Tex hur man ska lösa olika saker. Ja, det är igentligen hur mkt som helst jag skulle kunna skriva om Etiken. Men jag gör inte det! Då blir det bara synd om er. Haha! Men jag märker att nästan allting som rör sjukvård tycker jag är jätte intressant att lyssna på & har lätt för att ta in det. Det har jag alldrig haft med nåttt annat ämne förut! Därför ska det blir skojj att läsa medecin sen.

Nu är Fredrik & köper gotta. Sa först att han inte skulle göra det för vi har ätit så jävla mkt sånt dessa dagar. Men då sa han att det trots allt var Fredag idag så jag fick ge mig! Så fort jag ska storhandla så blir det sunt! Men så länge kommer jag att äta det som kommer i min väg! Haha det dära lät ju bra. Passa er! :P Usha rökte lite med Fredrik också när jag kom hem! :( Jag som inte skulle röka nått mera, förutom feströka då. Men det är så lätt att varva ner med en cigg. Kan inte varva ner lätt jag inte, Men nu vart det bättre! Men det var bara 3 bloss sen var det bra! Var inte ens gott ju! Blää. Nu ska jag inte smaka mera på lääänge!

I mora blir det titta på huset! Jag gruvar mig som fan. vet inte varför. Kommer alldrig att bestämma mej. Men idag har det varit ganska positiva tankar när jag tänk på det. Idag känns det som jag vill hyra huset. Antar att det kommer att kännas som jag inte vill i morgon då! Har ju varit så, till & från hela tiden! Jobbigt..

Nee nu vart det ett långt inlägg! Ska sluta skriva nu. Ska väll läsa igenom lite om blodsocker nu, Fasst först ska jag pussa på min älskade Liam som sover så sött! Han hade varit VÄLDIGT trotsig idag, så han är nog rätt trött. Knepigt för han brukar alltid vakna när jag jobbat kväll & kommer hem. Men inte nu, Hoppas inte att han gör det heller för han somnar inte om då förens sent på natten.

Hörs i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0