Går bra nu.

Jaha, idag kom löningen in på kontot & ut lika fort! Efter att jag betalat alla mina räkningar pluss hyran så vips hade jag 120kr kvar på kontot & då är inte draget från autogirot ännu :( Men Fredrik Ska såklart överföra pengar till mig så dom räkningarna kan dras den sista om han nu får sina pengar tills dess det vet man alldrig med Försäkringskassan! Anledningen till att det blev så mkt räkningar är att det blir 2 st bilskatter & en dyr bilförsäkring :( Men så blir det ju inte tex nästa månad som tur är! Så nu får Fredrik stå för matpengarna. Usha,tråkigt att jobba ändå när man inte kan unna sig extra för lönen utan allting ska gå till räkningar! Tur att Fredrik kanske ska få jobba lite i Agusti där han har praktiken nu :)

Min lillkille var lite snorig idag :( Säkert håller han på att blir förkyld. Då får Fredrik vara hemma med honom eftersom han bara har praktik. Sjuk ändå att han arbetar men får ingen lön för det! Bara från Fsk :/ & det är inte många korvören det inte! Jaja men iaf så går Liam på stora avdelningen nu på dagis med som stora barnen :) Dom städar på (Brunte) avdelningen han annars går på. Han är såå mallig så :D Stakkarn har fått ont i baken också :( Han har 2 ganska stora sår på vardera skinka. Fattade direkt att det var för cyklingen för han sa ju en gång när han cykla att han fick ont i stjärten. Lillvännen når ju precis ner till tramporna så det blir att han åker från sida till sida & då nöts det ju. Även fasst han har blöja tydligen! Han cyklar ju även på dagis också om dagarna så det blir mkt cykling :) Det är det bästa han vet. El nu är nog det bästa han vet att åka mopet (fyrhjuling) Han åkte hela dagen i går med farsan. & han ville bara åka mer & mera. Han skulle ha haft en egen lite fyrhjling,finns ju dom som går på betteri från 2år :) Var inte så fasligt dyr ändå!

Det går bra nu med Gi :) Gått ner från 62,7 till 60 kilo på 5dagar :) Fasst första gången jag vägde mig idag (väger alltid mig 3 ggpå raken) å visade vågen 59.9 :O Men sen 60 till 60,1 å jag avrundade till 60 då :) Så jävla skönt att jag går ner igen! Nu ska jag ner till under 50 kilo så jag har något att ta i & så magen försvinner! Den ska bara bort nu! Men det var ju kvar sist när jag vägde 55 så jag måste ner mera! Jag ska trivas med mig själv. Måste säga att det inte är svårt med Gi! Det är bara att äta i princip & skippa kolisarna. Jag kör rivstart & då är det mera begränsat på vad man får äta ju. Men sen lägger man till lite kolisar i kosten för att hålla vikten. Måste säga att 3e dagen var den värsta! Men nu går det bätte & känns bättre faktiskt. Men visst,inte är mitt sötsug borta ännu iaf. Alla säger ju det att sötsuget försvinner nästan på engång men inte för mig tyvär :( Visst, det börjar nog att avta om jag känner efter men det dära kan ju ändras! Men tex mörkchokladen är mkt godare nu änn vad det någonsin har varit & det är ju för att jag inte äta socker längre! Förut åt man ju mjölkchoklad & var van den söta smaken då tyckte jag mörkchoklad smakade berskt & vidrigt. Nu är det rikitgt god! Tar en bit ibland till kaffet el så. Det är OK tror jag :) Jag var mera sötsugen när jag bantade med VV kan jag ju säga & det var säkert för att man fick äta tex en kaka el 2 om man ville lix bara man höll sig inom ramen för poäng. & det var nog inte bra för mig för jag kan inte äta 1 kaka utan äter upp hela pkt i stället tyvär! Därför är nog denna metod bättre även om det var pissigt dom första dagarna utan socker såklart! Kroppen ställer ju om sig efter att ha levt på socker hur länge som helst,klart det känns! Nu ska jag äta lax & blomkål :)

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Vad duktig du är vännen!:D Skönt att det minskar på vågen, det ger ju peppning! Längtar så till jag ska nå mitt mål igen på högst 55kg. Ska bli skoj! :) Men jag kör nog med VV, för det funkade ju så bra för mig! :)



Hoppas allt är bra, tänker på dig gumman. (: Kram

2009-06-28 @ 09:55:52
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0