Ingen som vet?

Är det någon som vet hur mkt vätska man förlorar på en dag? Jag hittar det inte i boken :( Jag börjar bli stressad! Idag är det 1 juni men alt vad det innebär. Bara några dagar på mig att fixa skolarbetet. Idag har jag & Fredrik varit ett par i 7 år Shit vad tider springer iväg. Tycker vi nästan nyss träffades haha! Det var på Bergsjö crusing vi blev tillsammans,yhee! Snart börjar sommarschemat också. Ska jobba idag & på Ondsdag så det verkar som det blir bra med jobb före också. Tror jag börjar den 15 :) Ska bli skönt att veta att man går på schema då. Men vad ska man göra till hösten? Om inte utbildningen ska bli av? Men det hoppas jag att den blir. Synd att jag inte får gå i Hudik, där är det ju valideringskurs & allt. Från Höst terminen till vårterminen, skulle varit kanon! Det är ju för dom som jobbat minnst 2 år inom vården. Jaja jag får gå den utbildning som jag får gå. Bara jag blir Uska någon gång! Vill ha ett fasst jobb nu. Då skulle man få sin första semester också.

Nee, åter till skolarbetet!

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Nämen åå, GRATTIS till 7år! :) Underbart, lång tid det! Mysigt att ni blev tillsammans på Bergsjö cruosingen :D Kram

2009-06-01 @ 20:42:27
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: madde

åh grattis till eran stora dag :) vi ligger tätt intill eran tid där haha!



jag vet inte hur mkt vätska man förlorar.. beror ju på hur mkt man rör sig, hur mkt man dricker, hur varmt det är osv.. men skulle tippa på iaf 5 dl bara av andning och kissning och svettning

2009-06-03 @ 15:32:53
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Karro JL

Men hejsan. Jadu kan säkert hända att dom har nån sådan nånstans. Om dom inte har hivat den på skroten dom senaste dagarna, men jag kan höra med dom :)

2009-06-04 @ 19:30:31
URL: http://karolinajl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0