Badlinne

Fick mitt paket från Ellos idag. Det innehöll en Tankini el vad det heter (badlinne) & Matchande bikinitrosor till. El, bikinitrosor hette det ju inte. Det var mera som boxer lix. Allt för att dölja! I paketet fanns även en ljuslykta som jag tyckte var fin på bilden. Men nu tyker jag den inte var så jätte fin, duger gör den väll. Den var så stor & klumpig! Fick även en jacka med, helt ok för att vara gratis jacka. Men tyvär för stor för mig! Jag kunde iaf ha badlinnet skapligt! Jag har inte kunnat bada på flera år för jag har inte kunnat haft bikini. Tuttarna har alldrig velat passa sig i en bikini! Denna gik bra att ha faktiskt. Är så glad för det för då kan jag & Liam åka på badhuset & bada ju :) Fasst jag vet att jag kommer skämmas i hjäl att visa mig i den ändå eftersom jag har så jäkla mkt skavanker men det finns det flera som har. & jag har ju faktiskt fått barn. Iof så såg min kropp steget värre ut innan jag fik barn men ändå. Jag tänker iaf ha denna & bada i så är det bara. Folk får skratta åt mej om dom vill men det skiter jag i. Nu ska jag ha denna i sommar & sola & bada i & det ska bli så skönt att inte behöva ha en massa kläder på sig på stranden för att dölja sig :) Har alldrig haft bikini el badräkt dom få gånger jag varit på stranden. Utan då har jag haft tröjor & långbyxor haha. Men nu jäklar. Ska bara gå ner några kilon först :)

Slänger in en bild på det. Skratta inte :( Som ni ser är den lite för liten över brösten. Men det blir nog bra när jag gått ner lite till :) Ursäkta dubbelhakan på bilden. Humm, är den verkligen sådära annars också?

Jaha, idag är det dax för det roliga Cellprovet nu då :( AAA, gruvar mej! Jag vill inte. Prata med dom på jobbet i går som hade gjort det & tydligen så skrapar dom bort en bit i från livmodern :O Allstå lite ja, vad ska man säga? Skinn? Huga! Låter som det gör ont ju! Jag vill inte. Tur att Mahlin & Sara ska dit också. Vi ska gå tillsammans. Ska in till Sara först i Stan. Var meningen att vi skulle gå på stan & kika före provet men Sara orkade inte eftersom hon tydligen hade opererat bort blindtarmen. Jobbigt! Men roligt att se hur hon bor nu förtiden :) Tror hon har flyttat så ingen aning om var hon bor någonstans. Ordnar sig säkert! Ska ringa sen.

Ne, nu blir det prat med Thess på msn :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ååå, den är ju jättefin och jag tycker den sitter superbra på dig.. kanon :) den kommer du trivas i, i sommar! vad roligt :) jag måste med hitta en bikini som kommer sitta bra då jag är stor som en flodhäst hihi xD

2009-03-12 @ 18:45:46
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: madde

äh nonsens.. du är inte alls tjock på något vis :) inte behöver du gå ner heller sådeså! :)

2009-03-12 @ 19:40:22
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Michellin gubbe

2009-03-12 @ 20:04:43
Postat av: Sara

Men Barre! sluta va så negativ! Å du behöver absolut inte gå ner i vikt! Bikinin va jättefin :)

Jag går ju fan å badar i jobbet å ingen skrattar åt mig va jag har märkt iaf :)

2009-03-14 @ 00:17:06
Postat av: Sara

Men Barre det är en annan sak om du badar :P Jag ser ut som en kärring! Vore roligt att träffas snart igen! Då kan vi gå på stan...

2009-03-16 @ 07:46:54
Postat av: Sara

Nä de är de väl inte! :) Ja vi skulle ha träffats nå mer snart! Kom in till stan nån dag då. I morron e jag ledig till kl 4.

2009-03-16 @ 10:04:36
Postat av: Sofie

Jag kanske ska in till Hudik i morgon & hjälpa mamma med att ta hem ett bord så i morgon kanske det inte går. Onsdag kanske jag ska följa med Johanna in till stan men det beror på om jag får jobb el inte. Men någon dag denna vecka måste jag ju kunna! Men ja kan höra av mej till dej Barre.

2009-03-16 @ 14:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0