Nogger mint.

Var in på kiosken en sväng efter jag lämnat Liam på dagis. Måsta köpa Iprem & yhogurt mm. Köpte även en glass eftersom jag har ont i halsen. Är så gott med något kallt då. Provade Nogger mint. Jag kan säga att visste den var god nu eftersom allting som är kallt är gudomligt för min hals just nu. Men vanliga Nogger är nog bättre! Blir för mkt mint nu. Jaja. Den går ju ner så :)

Idag ska jag jobba som vanligt. Fredrik måste laga sin bil så han kan lämna tillbax bilen han lånat av Britt. Britt ska ha Liam då. Tur att dom ställer upp! Annars hade jag inte kunna jobbat idag. Fredrik måste a bilen klar tills i morgon om han ska åka & kika på det dära jobbet. Tycker synd om Fredrik,hela helgen har det krånglat för honom med bilar. Hans stannade ju i Via. Fick låna Britts bil då blev det punka på den & innan han kunde byta däcket. Vad det krångla! Nu har skotern börjat krångla den också. Usha!

Jag vet inte hur jag ska göra i morgon. Om vi ska gå på Kyrkis heller åka på buspalatset? Dom skulle ju få äta mat på Kyrkis i morgon & vara ute & leka. Men Liam ville inte gå på Kyrkis i morgon sa han, hellre buspalatset & det var ju ett tag sen vi var dit nu. Men jag vet inte om jag har följe? Vill inte åka dit bara han & jag. Är det någon som vill följa med?

Kommentarer
Postat av: Anonym

På fredag är jag ledig. Då kan vi åka till buspalatset på förmiddan efter att alex&seb varit på HC. Dom ska va där kvart över nio. Så vid 10-halv 11 kan vi åka dit.



Ska vi gå på poodels på lör. Har inte fått nåt svar än

2009-03-03 @ 09:50:32
Postat av: Emma

Ja, vi såg Fredriks bils i Via strax innan E4an, förstod att det måste ha blivit nå fel på den.. Jobbigt..



Jag vet inte heller om jag ska på Mini-Kul imorgon, då man ska vara ute liksom!:/ Jag har ju inga bra utekläder att ha...



Vad roligt att åka till buspalatset! :D

2009-03-03 @ 10:49:24
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Sofie

Sus: Då kanske jag ska jobba vettu. Lagt mej ledig i morgon så jag ska kunna fara dit. Mamma kanske skulle med.

Emma: Jasså? Gjorde ni? Hehe.. Ne jag har inte heller några bra ute kläder :(

2009-03-03 @ 10:59:33
Postat av: Juggen

Om din mamma inte följer med kan jag det, om det inte blir sent på dagen?

2009-03-03 @ 17:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0