Brr..

Vad kallt det var ute. Jag måsta leta fram min vinterjacka & ta på mig. Frös ändå lite granna men det är härligt när man blir kallt om kinderna :) Nu kan det inte dröjja länge innan snön kommer tycker jag. Skönt att få på sig en större jacka även om den inte är så fin precis! Lyser grön av den haha. Men min höst jacka är så trång åt magen nu så det börjar gära ont nästan.
Alma & jag gick till kiosken & köpte Mandariner :D Det är så gott! Men svårt att äta nu när halsen är som den är :(
Mandariner måste vara vinterns frukt va? Dom är bara goda på vintern! Finns dom ens på sommaren att köpa?


Jag  måste nästan beställa hem lite nya Julsaker iår. Julgardiner till alla rummen! Tror jag har 2 adventsljustakar som funkar bara :( Ska köpa stjärnor på fot istället tror jag det är nästan finare. Fasst ljustakar är fint det också! Får blanda lite,stjärnorna brukar vara så dyra! Igår kväll började jag & Liam prata om Julklappar. Han önskade sig en el motorcykel av oss :) Han har ju velat haft en el fyrhjuling men dom är så svår att få tag på begagnade & så jäkla dyr nya så det får duga med en elmotorcykel så länge som han kan köra med inne :) Finns på Biltema till ett rimligt pris. Sen har vi ju redan handlat några Julklappar också redan ju som ligger här uppe i gaderoben :) & det vet han allt för ibland öppnar han & föröker sträcka på sig & kika vad som ligger i påsen. Bra att köpa i tid så kan man köpa många flera.

Liam somna på sitt rumm i går kväll igen :) Han är så duktig! Men han kom upp till oss i natt igen. Han har blvit så stor nu! Det säger fröknarna på dagis också. Han har börjat gå på toletten på dagis & blöjjan hade varit helt torr en hel dag på dagis :) Snart dax att börja träna lite mera utan blöjja! Kanske slipper man ha 2 blöjjbarn sen ;P Inte för att jag tycker det är något problem med att sätta på blöjjor precis,det är ju en vana! Men nu kommer det ju bli olika storlekar på blöjorna. Enklare om dom hade samma storlek kankse.

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Ja, mandariner är så himla gott på vintern! :) Juligt dessutom!!



Vi behöver med handla lite julsaker.. Vill ha stjärna på fot i lillrummen uppe... Sen en sån där STOR julstjärna i vardagsrumsfönstret! :)



Vad duktig Liam är!!! STORKILLEN!! :) Ses vi på Minikul imorgon!? =) Kramis

2009-10-13 @ 11:48:02
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0