Papper,mobil,datamus krångel!

Känns som ALLT krånglar idag :( Brukar vara så på Måndagar tror jag. Mobilen är helt knäpp & det går ibland inte ens att ringa ifrån den. Jag som måste ringa lönekontoret! Har en massa papper som jag inte alls vet vad dom betyder el varför jag ens har fått dom? Det är arbetsgivarintyg & visst jag har beställt ett sånt men inte 3 st :O Jag skulle inte ha alla dom utan Försäkringskassan skulle ha ett också & det skulle Löne skicka in det är därför jag ska riga dit men det funkar ju inte :( Håller på att fylla i & fixa A-kasse papperna också men antar att dom är ifyllda fel så jag får tebax dom lika fort igen :( Datamusen är helt knäpp den också! Antar att det är lite batteri i den & inte har jag några nya hemma vad jag vet. Alma står här & kollar på mig,säger inget men jag hör hennes inre tjat om att få gå ut & gå om jag säger så. Hon får lugna sig en stund! Hon har precis varit ute själv en stund men ville gå in igen. Jag försöker dricka upp mitt morgonkaffe men det går sådär! Har ju en väldigt irriterande hals! Kanske halsluss el samma som förra året då det var nått virus. Men jag har inge feber vad jag vet & det brukar jag ju ha. Det är så fruktansvärt jobbigt att känna hur ont det gör varje gång man sväljer vilket man gör OFTA & Ännu oftare när man har ont! Men jag ska vänta & se om det inte går över utan sig själv. Åker fan inte till Hälsocentralen i Harmånger iaf!

Måste skriva att Liam somnade på sitt rum i går kväll :) Han var så duktig! Men i natt hörde jag att han började grina & tassade iväg in till oss med sin kudde & snuttisen. & det gör ingenting för vi hade inte förväntas oss något annat heller 1a natten. Snart kanske han sover inne hos sig hela natten. Det var svårt att sova i går när inte Liam låg brevid :( Jag måste vara världens töntigaste som saknar min Liam fasst han bara sover i rummet brevid? Men jag antar att jag också väjer mig. Vaknade först då vid halv 2 när Liam kom in till oss men somnade om på engång igen. Sen vaknde jag att det lät som om någon spikade på altanen vid 4 i morse,antar att det var en fågel som pickade? Sen sprang Alma upp & ned i trapporna så Fredrik gick upp & släppte ut henne sen åkte han till jobbet. Bra att han kom upp i tid iaf :) Hade svårt att somna om men tillslut gick det & vaknade trött som attans en kvart innan alarmet ringde men somnade om ytterligare igen & sen när alarmet ringde ville jag verkligen INTE stiga upp men det var bara att kliva upp & göra iordning frukost & väcka Liam som heller inte ville stiga upp idag. men efter lite mutande av mamma att han fick fika framför tvn så klev han upp & glá blev han när det var hans favvo barnprogram på tvn :) Räserbilen Rorry! Det är grejjer det.

Ihelgen har vi varit på Buspalatset & lekt lite. Men var inge roligt där denna gången pga att vissa föräldrar inte håller uppsigt över sina äldre barn & låter dom leka fritt medans dom sitter ner & tar en fika! Dom sprang upp & ner i den stora ruchkanan så vissa inte kunde åka ner :( & rammla in i varandra så jag trode en pojke fick hjärnskakning! Till slut blev jag så förbannad så jag sa åt en utan pojkarna att nu går ni härifrån så dom andra får åka! & det gjorde han som tur var för honom. Sen såg jag faktiskt att pappan till ungen stog bakom mig utan att säga till sitt eget barn :O Man får inte bete sig hur man vill. Tycker Buslandetspersonal ska ha vakter där som står & håller iaf lite till men dom vill inte ta på sig något ansvar! Utan det är upp till varje förälder att se till så att ett barn leker bra & inte förstör för andra! & det MÅSTE man en Lördag när det är typ 100 barn som leker. Så det tycker jag är ett stort minus med att vara på Buslandet när det är mkt barn där eftersom föräldrarna inte håller koll utan bara sitter & fikar! Bättre att åka dit en vardag när det inte är så mkt barn där. Så vi åker nog inte dit på en helg någon mera gång. Liam var iaf duktig & åkte inte när han såg att det var större barn som sprang upp & ner i ruchkanan. I går bakade vi Skippygodis el vad dom heter,hittade receptet i en bok från jobbet. Det är Jordnötsmöt & cornflakes i dom med choklad ovanpå,gött! Men usha vad less jag är på dom nu! Ändå funderar jag på att gå ner & ta en. Fasst igår lovade jag mig jsälv att sluta med allt snask nu & äta nyttigare med tanke på hur mkt jag gåt upp i vikt men det löftet har jag ju redan brytit! Men vad gör mna inte när det finns kaffebröd hemma då? Fredriks fam var ju här & fikade igår :) Jo, jag & Liam har klippt ner en massa buskar & klippt ner i rabbaten mm i går. Liam var så duktig & stoppa i skottkärran :) Så nu kan snön komma om den vill?




Nee om man skulle palla sig ut på den dära promenaden tro? Men måste läsa lite bloggar först!

Kommentarer
Postat av: ewa

Håller med dig om buspalatset!! jag har oxå sagt åt barn eftersom deras föräldrar inte orkar bry sig!! Står ju i papprena att personalen har rätt att säga till osv men dom gör de aldrig!! vi var dit i fredags perfekt var typ bara 20st barn!!om inte mindre!..har även sett föräldrar klättra upp fel väg och hålla i nätet!!skrämande!

2009-10-12 @ 11:10:59
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0