Blogga...

..Gör jag idag för ovanlighetens skull. Vet inte varför jag ens har en blogg längre? Men jag vågar inte ta bort den utifall jag skulle ångra mig så den får vara kvar.
Mkt har hänt sen sist jag skrev,det har varit marknad i Hudik. Vi var in alla dagar. liam åkte en massa karuseller & köpte leksaker & godis :) Farfar har gått bort,magen växer & växer annars är väll allt som vanligt. Bra med jobb & så nu & det är skönt! Fredrik jobbar hela dagarna så det kan lätt blir lite tråkigt en sånhära dag då man är ledig men Liam är på dagis :( Han har varit hemma mkt nu när jag varit ledig iaf. Men han har ju sina 15 timmars & extra utöver det när jag jobbar så.

Snart är det dax för ul också :) Fasst tycker det går så otroligt segt! Varför blir det alldrig 21a för? Vill veta vad det är för kön nu så man kan börja handla kläder. Också är jag orolig eftersom jag inte känner av några rörelser :( Det borde man göra nu i v 18 el? Svårt att veta också vad som är rörelser & inte! Men tydligen så kan många känna utan på magen vid denna vecka på sparkarna. Kunde vi med Liam också ju. Jaja,vi får se vad dom säger. Jobbigt att gå & vänta bara. Men magen växer ju iaf så det är väll ett bra tecken.

I morgon blir det jobb & sen kankse Fredags kul :) Slutar kl 17 i morgon så kanske blir stressigt eftersom Fredags kul börjar lk 18 tror jag. Ska höra med Emma om hon & Viggo ska gå. Liam har alldrig varit på det förut & i Onsdags när det var Mini-kul som vi brukar gå på så jobbade jag ju. Så vi ska försöka komma i väg i morgon :)

Mysigt höstväder idag också. jag & Alma var ut på en promenix i morse vid halv 9,kyligt  &  härligt! Nu kan jag äntligen njuta av solen! När det inte blir för varmt av den. Tycker det är mkt finare nu ute också med alla färger på träden,har alltid gillat hösten bäst :) Liam verkar också gör det för i morse när vi skulle åka till dagis sa han att det var mysigt ute idag :D Goprupp!
Nee, nu ska jag släppa ut kaninen & ge den mat & nytt vatten,äter som en häst! Sen ska jag äta lite ost & skink paj.

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Hej gumman! <3

Visste inte att din farfar gått bort, vad tråkigt! :(



Jag minns att jag kände bebis (Viggos) rörelser just i v18, samma dag då jag kom hem från UL :) Hade nog känt innan med utan att tänka på det.. Men just DÅ var det så tydliga buffar mysigt :)



Vi ska gå på Fredagskul imorgon! :) Kanske inte lika roligt för Viggo eftersom han är för liten för att pyssla och så men roligt att gå dit och träffa folk! :) Joels lutar ju 17, men vi ska försöka hinna i väg till 18...



Hoppas allt är bra med er. Ska bli roligt att ses imorgon! Kram :)

2009-09-10 @ 21:48:33
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0