Måla spjälsäng.

Spjälsängen vi hade till Liam är ljusträfärgad. Jag vill nu måla den vit :) Ska in på Byggmax sen idag & köpa vit färg & måla den nu när man har så mkt tid på dagarna! Dåligt med jobb nu tyvär & då kan man ju passa på att göra sånna saker. Finare med vit säng tycker jag! Undra om det är finast med lite blankare färg? Tror nästan det.

Grått & trist ute idag. En riktig tråkdag med andra ord! Fasst för Liam spelar det nog ingen större roll. Han leker ute i vilket väder som hest nästan :) Han älskar att vara ute & leka & han längtar tills snön kommer tror jag ;) Han frågar ganska ofta nu om det kommer snö snart. Då kan pappa & Viktor åka skoter säger han :) Men Liam vill inte åka skoter förden låter högt! Han har börjat ställa mkt frågor också:) Kan man gå ner där? Kan man gå upp där? Jobbar pappa? Vem var det? Är det kallt ute? Han är så söt såå!

Jag vill tapetsera om här uppe nu! & köpa nya möbler & göra i ordning i rummen men vad är det för ide igentligen? Vi har iaf bestämmt oss för att vi ska ha sovrum här uppe sen när bebisen är så stor så det behöver eget rum. Då ska den få ta vårat sovrum nere. Då har vi 2 barnrum där nere & vi sovrum här uppe. Vi vill ha barnen på samma plan lix. Sen kommer det säkert bli bråk om vem som har störst rum. Liam har ju stort rum medans den andra kommer att få ett ganska litet men det får man lösa då! När dom blir äldre vill dom säkert bo här uppe istället :) Finns ett stort rum här uppe också som vi har som datarum nu. 

Nu är det snart dax att hämta gopruppen!




Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Hoppas spjälsängen blir bra! :) Tänk att ni ska ha en liten bebis igen <3 Liam som är så stor nu! :) Myys... <3 Jag längtar REDAN till bebis nr.2 haha, fast vill ha 2-3års mellanrum! :) Men tiden kommer gå fort antar ja...

Vad söt Liam är som börjat prata så mkt, góplutten!



Ni har så fint hus, rymligt och bra.. mysigt ni kommer att få! :) Vill hälsa på snart igen. Så kan vi sitta och prata och ha det bra! :) Kram på dig.

2009-09-22 @ 13:57:16
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/
Postat av: Sofie

Emma: Ja tiden går väldigt fort! Snart är det dax för en till för er också haha :) Går så himmla fort. Ja,det vore kul om ni hälsa på igen :)

2009-09-22 @ 15:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0