Städa skåp dag.

Idag måste jag städa ur alla köksskåp & ställa allting i ordning igen. Skulle göra det direkt efter morgon promenaden men hamnade här en sväng med chokladbitar & cola light. Jag som skulle sluta med sånt kraffs nu & äta nyttigare. Börjar gå upp för mkt redan! Men det är så svårt att låtabli att köpa när man är nere på kiosken & handlar. Allt godis ligger ju framme & ropar på en :(
I går kväll la jag mig kl 8 som vanligt,orkar inte vara vaken längre änn så. Men måste försöka ändå för jag har börjat vakna mitt i natten & varit jätte pigg & inte kan somna om :( Jobbigt att bara ligga där & kolla upp i taket. Brukar försöka känna av bebisen men icke :( Ibland undrar man om det verkligen ligger en bebis där inne? Tänk om det inte skulle finnas något där inne när vi är på Ul haha. Minns att jag tänkte så när jag väntade Liam också blev nästan chokad när jag såg att det verkligen fanns något där inne!

Igår efter dagis blev det Buspalatset med Liam. Johanna hängde också på :) Sen kte vi på Dollar för jag skulle köpa burkar som man kan ha mjöl & socker i men det enda som låg i kundvagnen var saker till Liam haha. Burkarna kom jag på i går kväll att jag skulle ha haft.  Efter Dollar blev det käk på Frasses,dumt! Sen hem & fika kaffe & glass. Efter Johanna hade farit hem satt Liam & målade & målade med sina vattenfärger som han köpte :) Sen gick vi till mamma & pappa & hämtade Alma som väntat där medans vi var i Hudik. Tur att man har något att göra om dagarna när man inte jobbar! Känns som att man bara sitter hemma & inte gör någon nytta alls längre :( Lämna Liam på dagis & åka hem hit & sitta här själv,nee hellre jobbar jag!

Den 26e är det klädbytrardag igen i Hudik (Missionskykan) Mängder av snygga kläder! Jag ska dit iaf & handla lite kläder inför vintern. Kläderna & skorna är ju som nya där & billigt är det :) Blir kankse att man handlar lite småkläder denna gången också. Men mest blir det till Liam :)

Nee,städa skulle jag göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0