Sjukt

Alltså när jag & Johanna hade varit inne i Hudik på buspalatset så mäkte jag av en lååång repa bak på bilen :(
Nu när Liam skulle visa mig vad ren bilen blivit när dom tvättat den så upptäckte jag en ännu värre repa! Att folk inte kan ta ansvar när dom kör på andras bilar. Kunde skriva en lapp & sätta på bilrutan att dom råkat repa ner bilen & stått för kostnaderna tycker jag. Om det var jag så hade jag säkerligen åkt på att betala för då hade säkert någon sett mig göra det om jag hade varit fräck stuckigt därifrån.

Usha,jag är superförkyld nu :( Gör så ont i halsen på natten & jag kan knappt andas pga allt slem & hanlsen sväller igen. Dessutom har jag fått ont baki ryggen när jag andas & det har man väll när man har lunginfalamation? Var dumt att ge mig ut runt Ström idag kanske men det gäller ju att passa på medans man kan :)

Fullt upp hela denna vecka,i morgon ska vi till bergsjö efter vi lämnat Liam på dagis för vi ska skriva på faderskapspapperna,Onsdag ska jag ta bort födelsemärket :( Gruvar mig som tusan! Torsdag är det Bvc,om jag nu kan gå ens? Lördag är det besiktningsdax,har säkert glömt något också haha.

Nu är det någon som är lessen i vagnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0