Allt slit lönar sig

Nu är min lärare tillbaka men bara på 50%,gör inte mig så mkt då jag är klar med kursen redan,såg att slutdatumet var den 31 :) Bra fick jag också på sista uppgiften :D Konstigt hur det kan vända i från att alltid ha fått IG till att få G eller VG,antar att man hitta något man verkligen brinner för & tycker det är intressant!

Ibland känner jag att jag vill dyka längre men som inte Uskutbildningen erbjuder,därför är mitt mål Sjuksköterska.
Om jag inte får det jobb jag vill ha som Uska,men det sägs ju att man alldrig blir förgammal för att läsa så jag har väll all tid i världen för att läsa vidare sen när jag känner att det är dax,right?

Detta är såklart en kick i självförtroendet då jag alldrig varit duktig i skolan och alltid tyckt jag har varit helt knäpp i huvudet,vilket jag även fått höra ifrån en mattelärare en gång,japp det är sant! Jag var ju för fan inte riktigt 100 var meningen han sade!

Såå,nu känner jag att jag har hittat något även jag är bra på och det trode jag alldrig att jag skulle :)

Synd bara att man måste plugga mera matte,matte B :( Jag vet inte om jag klarar det! Bara jag ser ett matte tal så slr det slint i huvudet,helt sifferblind.
Men om jag verkligen försöker se framåt och tänka att om jag verkligen lägger ned tid på matten så kommer jag sen att kunna läsa till det som kanske är mitt drömyrke.

Ikväll kl 21.30 ska jag se på tv4,Sex and the city filmen,jag har alldrig sett den :O

I morgon blir det julmarknad här i Stocka,mys!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Sofie, tack så mycket :-)

Läkemedelsräkningen är det minsta bekymmret under utbildningen. Den ska du inte vara orolig över, det är typ årkurs 3 matte. Plus, minus, gånger & delat.



Bara man gåt på just dom föreläsningarna så är det inget bekymmer :-) Men jag ska erkänna att jag fick kämpa lite eftersom i sista terminen ska man ha alla rätt :-)



Klart du ska plugga till sjuksköterska om du vill det. Hur har du kommit på att du vill läsa det förresten ? :-)

2010-12-11 @ 22:14:53
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Malin Viklund

Gud vilken fin header du har!! Vill med gifta mig igen :D Myyysromantik!! <3

2010-12-12 @ 10:09:39
URL: http://malin86.bloggplatsen.se
Postat av: sofie

Mahlin: Jag kunde inte svara i din blogg,det gick inte att skriva,men det beror nog på att mitt internett är så segt kanske :P

Ja,det är ju din syrra som gjort den :) Headern alltså...

Ja,det är romantiskt <3 Ni får gifta er ni med då :D

2010-12-12 @ 10:32:56
Postat av: Sara

Som sjuksköterska har man ett stort ansvar men det är något man växer in i under utbildningen & under praktikerna. Sen har alltid läkaren det yttersta ansvaret över patienten. Fel händer att man gör, därför tar det sån tid ibland för oss sjuksköterskor att göra det vi ska eftersom vi vill vara nogrann & inte begå några fel. Det har många uskor svårt att förstå då dom hellre vill se oss hjälpa dom med att byta blöjor..

2010-12-12 @ 14:06:56
URL: http://sarasdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0