Dåligt

Med bloggandet nu,har ingen lust! Brukar ha en period jag inte bloggar alls på nästan & ibland blir det att jag ÄLSKAR att blogga :) Har ju tid över nu så varför inte? Iof har jag INGENTING speciellt att blogga om så varför ska man blogga då? Är väll inge roligt att läsa för er då?
Nåja,har iaf hunnit med lite idag & det känns bra. Började med att skjussa gopruppen på dagis sen vågade jag mig på en promenad med Alma,gick ganska bra fasst hon drar ju som en tok så fick släppa henne flera gg & ha henne lös,tur hon är lydig på det viset & stannar när man ber henne om det. Efter det var jag & handlade lite på Ica till Liam´s kalas på Fredag :) Skönt att ha det gjort så kan jag & Liam göra tårtor på Tordagskvällen kanske?
Nu ska jag & mamma snart fara & hämta skrutten på dagis sen ska vi till barnmorskan & kolla så allt är bra med bebisen,har hållt i gång bra ändå idag så hoppas det sätter i gång snart ;)

Känns bättre nu att Fredrik börjat jobba igen! Fick rentav PANIK först :( Men det är klart svårt när man har varit 2 st som delat på sysslorna & sen helt plötsligt bli själv med allting igen & särskillt när man är som en 90åring gammal dam som vaggar fram :( Idag har jag hållt i gång lite för mkt & det får ju såklart man sota för sen el ja, NU när ryggen känns som den ska gå av! Men vissa dagar är jag pigg & då vill jag kunna göra så mkt som möjligt & leva som vanligt. Igår hade jag också en ganska bra dag el iaf morgon. Kunde faktiskt göra en liten snögrotta till Liam :)

Oj,oj nu är det slut med friden,Alma skäller som en GALNING ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0