Humm

Jag har INGENTING att göra! Tänkte börja måla runtvårat sovrumsförnster men hittar ingen pensel,typiskt det hade ju varit ett bra tidsfördriv annars! Såg att jag helt glömt bort att använda Nallephu tallrikarna,sugrören,servetterna mm på Liams kalas ju,han som valde dom själv. Det flög helt ur mig då han fyllde år ju :( Han får använda dom till något annat då.

Undra om man ska fara in på Dollar en sväng & kika då? Men känns ändå så stressigt eftersom jag måste åka därifrån vid 1 för att hämta Liam vid halv 2. Men vad ska man göra hemma lix? Kanske jag tar & far dit en sväng,inte för att det är något roligt att se där alltid samma saker ju! BESLUTSÅNGEST,ja.

Kommentarer
Postat av: Mona

liten försiktig promenad med alma förslår jag

2010-02-15 @ 19:25:57
Postat av: sofie

Hon leker ute på dagrna med mej! Kan ej gå med henne då hon drar omkull mig,tycker det är viktigare att tänka på bernet änn att alma ska ut & gå,hon är ute hela dagarna ändå & springer efetr snöbollar. jag går med henne dom dagar jag orkar men hon drar så ag får ont!

2010-02-15 @ 19:48:04
Postat av: Emma (mamma till Viggo)

Vad smart att måla för tidsfördriv medans du går hemma. Men vissa färger ska man vara försiktig med under graviditeten va? Har för mig det! :)



Jag glömmer aldrig hur drygt det var på slutet, bara sitta hemma och vänta och vänta, man orkade inte ut och gå, orkade inte sitta ute i solen m.m. Usch, det var så jobbigt. Men rätt som det var, så var "bebis" ute! :) Och när Viggo väl var hos oss, så kändes d som det var värd all vänta, att jag till och med kunnat vänta längre, huvudsaken han kom till oss! :´)



Kram till dig vännen!

2010-02-16 @ 07:42:06
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0