Värkar,fryser,mår illa

Så är läget just nu! Lika onda värkar som sist när jag åkte in på förlossningen,denna gången åker jag inte in för dom kommer säkert att försvinna & det hoppas jag också att dom gör för nu vill jag verkligen inte vara med längre :( Vet inte vart jag ska ta vägen när jag har ont? Får panik,vill verkligen inte ha ont.Det värsta jag vet är att ha ont i magen desutom. Liam kan inte sova heller & ropar efter mig,jag vill bara ha tyst runt omkring mig just nu kan jag lova. Kan inte höra någon säga ett ord när jag har ont tyvär. Lilleskrutten min <3 Han tror jag är sur nu.

usha vad man utsätter sig för igentligen? Vafan har jag inte stått på mig om kejsarsnitt för? varför? Nu är det ju försent att fråga om ett sånt & alldrig att jag skulle få det beviljat heller :( Men ja undrar hur fan jag kommer att palla denna förlossning? Sist hade jag sådan panik att pulsen låg på 110! Det gör det säkert nu med för jag är så rädd & har panik! Varför kan man inte bo brevid förlossningen i stället för att måsta få på sig en massa kläder,vänta på barnvakt,åka en skumpande jävla bil & frysa & spy! Spydde ner hela lägenheten när jag skulle föa Liam & jag verkligen hatar att spy & må illa :( Hur fan ska detta gå?

Kommentarer
Postat av: Carro - Bebis i magen ♥

Uscha, om du har åkt in så håller jag tummar och tår för att allt ska gå bra och att alla mår bra!! ♥

2010-02-23 @ 21:19:52
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Emma (mamma till Viggo)

hum :( hur mår du nu gumman? du får uppdatera hur täta värkarna är osv. kramar

2010-02-23 @ 21:37:01
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/
Postat av: ewa

usch jobbigt må så där och vara rädd!!Håller tummarna att allt ska gå bra..tala om för liam att du har ont för bebisen vill ut så förstår han mer än du tror:)

2010-02-24 @ 09:04:12
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Sara

Va jobbigt. Hoppas det är över snart. Det kommer nog att gå bra å åk in om du känner för de du behöver inte känna dig dum för att du har ont.Jag fick ju ligga inne 2 nätter med smärtlindring så de är ingen fara att åka in man kan ju aldrig veta när det är igång på riktigt.

2010-02-24 @ 13:27:32
URL: http://zaralindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0