Fredag.

Ny vecka för bebisen idag nämligen vecka 35,bara 5 veckor kvar tills Bf nu. Om den vill stanna kvar tills dess vill säga. Kan inte ungå att fundera om den är halft ute redan idag för det känns nämligen så! Det är ett enormt tryck idag. Det är HELT tomt i halva magen nu så den måste ligga halft ute nu! Vid naveln börjar jag känna att det är något som ligger där. Det känns att den åker längre & längre ner nu för det gör så ont på ett visst ställe :( Det trycker,spänner,irlar!

Natten har varit OK förutom att kattan har rivit sönder halva sängen. Men det är klart att det alltid ska vara något,vore konstigt annars ju! Man kan inte låta honom vara inne hela natten men Fredrik glömde slänga ut honom innan han la sig tror jag så han fick snällt stiga upp & gå ner & släppa ut honom annars hade han nog åkt ut genom balkongdörren här uppe! Tur för honom att jag inte fick tag på honom just då. Börjar rammla ner tapetbitar inne i sovrummet nu också när han varit där inne & härjat runt :( Undra hur det ser ut bakom sängen för i natt klöste han där & under HELA sängen. Han lägger sig på rygg & tar i med klorna & åker runt under sängen bara för att vi ska vakna. Tänk om han kunde vara lite mera tacksam & glá över att få äta upp en STOR kattmatsburk om dagen & då menar jag en STOR! El att han får vara kvar fasst han har förstört så mkt! Tänk om han kunde bli lite snällare. Som han var förut tex.

Nu har jag druckit klart mitt kaffe & till det har jag fått 2 sockerkaksskivor utav Liam <3 Nu ser jag han springer runt med sin Bilsport junior tidning & ska kika i den :) Fredrik ska i väg till Bersgjö idag sen ska vi åka lite skridskor,Liam fick nämligen dom i går.

Kommentarer
Postat av: ewa

Låter lite läskigt när du skriver att den är halft ute!Har du rringt Fl och pratat? skulle nog jag har gjort så att de inte blir nå tok:) lycka till:)

2010-01-22 @ 12:34:31
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0