Helgen snart här.

Äntligen är det snart helg igen,Liam har gjort helg redan nu i från dagis. Ikväll ska han äta Popcorn som han köpte på kiosken. Men först blir det tjockpankaka som pappa gör :) Efter vi hämtat på dagis åkte vi & hälsade på farmor & handlade tidningar åt henne sen åkte vi vidare & hälsade på mormor. Skönt att kommit ut lite idag faktiskt! Tvingade mig själv att göra iordning mig lite & gå ut en sväng medans Fredrik skottade,Alma blev så glad när jag kom ut. Hon ville att jag skulle kassta snöbollar & det gjorde vi. Det är det bästa hon vet att springa i djupsnö haha.
Det får gärna sluta snöa nu. Stopp på hela e4an hörde jag & bussen hade hamnat i diket när vi får hem från mormor,kunde inte precis hjälpa den heller! Skulle inte förvåna mig om man skulle måsta fara in på bb bara därför att det är stopp nu :( Hur gör man en sånn gång? Ambulans kanske men hur kommer dom fram då? Nee,fy vad hemskt det vore.

Ingen remiss idag heller.Dom tror nog jag ska kunna föda barn samtidigt som jag tar bort födelsemärket verkar det som! Snart skiter jag i det. Fattar inte varför det ska ta sånn för? Jag som ville veta om det är farligt el inte innan bebisen kommer ut. Skulle kännas mkt bättre att veta lix & slippa fundera så mkt på det då man har en bebis att ta hand om. Vill kunna fokusera på bebisen & glädjas över den. Tänk vad härligt om det är ofarligt & det inte är så bråska att ta bort den!! Vilken lättnad det skulle vara :)

Nu är jag hungrig & sugen på semla!!!

Snart fyller Liam år också,han vill ha en sånn hära tårta :) Ska se vad jag kan leta fram ur skafferiet & göra en likadan ;P

Kommentarer
Postat av: ewa

Vilken smarrig tårta!!

2010-01-29 @ 11:40:54
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0