högre makter?

Finns det sånna? Det tror jag då nu för det måste vara någon där uppe el där nere som inte vill att det ska gå bra för mig. Igår blev min brudklänning förstörd :( Stor jäkla fläck lyckades jag göra!
Tänker inte ens prova att kemtvätta den för vet att det inte kommer gå bort :(Tur att jag har Mira´s klänning som backup iaf även om jag gillade den andra bäst nästan å andra sidan kännde jag mig mera bekäm kanske i Mira´s.
& tur dom var billiga eftersom dom är köpt i 2a hand. Usha,hoppas ingen förväntar sig att man ska vara vacker i sin klänning för jag har väldigt svårt med att bli vacker i en klänning,vilken jag än har!

Snart blir det Svensexa för Fredrik,verkar skit roligt det dom ska göra,vill inte skriva vad här även fasst jag vet att Fredrik inte läser min blogg. Så då blir det en heldag & helkväll & kanske en helnatt med ungarna,undra vad vi ska hitta på då? Tråkigt att bara sitta hemma så kanske vi gör något skoj,Liam vill på buspalatset men svårt då jag inte kan vara med & se till honom när Alina är med,kanske går ner på Måsen & köper en mjukglass till Liam & hyr en film till kvällen med gotta,jag ska inte äta gotta. Har gått upp nu eftersom jag stoppat i mig allt möjligt men idag är det hårdkörning med sopporna ända fram till Bröllopet,synd det är så dyrt :(

Känns dom allt går emot mig med ALLTING!

Kavajbyxorna jag beställde åt Liam var allderless för stora fasst har annars har den storleken,fick skicka tebax & byta till en midre storlek & hoppas på att dom passar & att jag hinner få dom innan dagen D,bara 3 veckor kvar nu va? Nervöst börjar det bli!
Fick hem Liams fin skor idag också & dom passade faktiskt :) Jätte söt blev han i dom.

Nee,nu ska jag dricka upp kaffe sen ut med Ragge efter det kommer 2 tjejer som ska hjälpa till på Folkan efter dopet/vigseln. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0