prov

Idag fick jag hem en brudklänning som jag skulle få prova av en tjej som inte fick den såld på Tradera,hon skickade den till mig med både korsett & sjal mm så jag skulle få prova,verkligen snällt,jag skulle alldrig våga det!
Den var verkligen underbart fiiiin :) & den satt bra! Det jag störde mig på fasst jag redan visste att det skulle bli så var att det välde ut rejält brevid brösten :( men så blir det nog för alla & även på henne så jag visste ju det,den är sydd på det sättet så den skär in lite men det får jag väll leva med då! Hoppas ingen annan stör sig på det bara.
Rätt läng & mått eftersom vi var precis lika i mått mm :) Blir nog den! Ska bestämma mig tills den 20e :)
Men vet att jag alltid kommer att störa mig på något i vilken klänning det änn bli så,jag har sånna där "bullar" & dom blir jag nog inte av med innan bröllopet så jag får helt enkel försöka lära mig att leva med dom så synlig under den dagen ;P Man kan ju inte rå för hur man är slpt precis.

Det börjar ta form me planeringen & så,det är bara mera dukning som ska införskaffas,mera vepor & så :)
& pappersdukar på Ica fanns en big rulle där,hade velat haft linne dukar men det är ju så dyrt & ska man hyra & det blir kanske någo vin fläck som man inte får bort blir det också dyrt & onödigt!
Därför får det duga med vita pappersdukar i stället,lättare när det är barn med också så dom får kladda som dom vill hehe :)

Tänka skriva ut lite bra info också till gästerna som ska komma:

Kom gärna minst 30 min före till kyrkan,det vill säga 13.30,vi kommer ju sist & då ska alla sitta inne,undra hur nervösa vi kommer vara då?? Huga!

Först tar vi vigseln sen direkt efter övergår det hela till dop för Alina :) Alina kommer också att gå in med oss i kyrkan men sen får någon i bänkarna ta henne som sitter till höger,någon av Fredriks familj då eftersom dom ska sitta på höger,om jag minns rätt :) När dopet börjar hämtar Fredrik henne.

Ja,min släkt & vänner ska sitta till vänster men det är inte så jätte noga med det dära heller!

Tänkte skriva menyn här också för jag vet att många som ska komma läser ju här så det är ju prefekt :)

Marinerad ugnstekt Kycklingspett(kallt)

Rostbiff.

Melon med sortiment av kallskurna spett

Potatissallad.

"Tricolore"Pastasallad, pepparsalami, oliver.

Sommarsallad

Dressing,

Cocktaildip.

Fruktfat med olika ostar.

(Brie, färskost, Blue bavaria) kex.

Stenugnsbakad olivbröd och Pain Riche.

Dryck till maten också såklart,Efter maten blir det tårta & kaffe & lite annat smått & gott :)

Vi hoppas att våra gäster vill stanna kvar lääänge & fira med oss ;)

Våra barn kommer nog att få vara där länge,inte varjedag man firar dop & bröllop,vi tar med vagn till Alina som hon kan sova i,Liam orkar nog vara vaken han :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur många klänningar har du köpt nu? 20?

2010-07-16 @ 15:55:42
Postat av: sofie

Änn så länge har jag köpt 2 st,en har jag en köpare på,den andra har det iaf varit hit en & prova & jag tror inte det är några problem att sälja den heller,denna klänningen jag ska ha nu ska jag köpa eftersom den passar perfekt men den jag skulle låna måste jag ju ändå betala på för det kostar att göra nya mått osv därför lägger jag hellre pengar på den klänningen som blir min sen.

2010-07-17 @ 12:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0