Rolig morgon

Ingen har sovit värst vidare bra i natt heller,Liam har vaknat 1 gång per halvtimme & hostat & nyst & velat haft vatten. Han är dåligare idag så funderar att fara in till doktorn med honom? Han är helt borta på ögonen & i morse då jag & Liam steg upp & fikade frukost så hostade han så jag trode han skulle kvävas :( Nu har han fått alvedon & druckit lite vatten med honung i fasst han drack bara 2 skedar. Han är verkligen inte pigg! Dessutom hade Fredrik inte velat släoot ut katten i natt utan tängt in honom i tvättstugan som att det skulle vara bättre för honom änn att vara ute på natten? han kan ju inte vara inne för då klöser han sönder sängen! Men att stänga in honom är väll inte heller så bra för han hade nämligen skitit ner hela torktumlaren :( Så nu luktar det FAN nere :( Men Fredrik får allt skrubba! Hade desutom kläder där som jag tvättat i går :( Jag blir GALEN! Jag har sagt tusen gg att det är bättre för honom att vara ute på natten när han inte kan vara inne. Ja menar Fredrik kan kasta ut honom när han går & lägger sig vilket är sent & jag kan släppa in honom vid 7 då jag stiger upp blir ju bara några timmar ute ju & nu är det inte så kallt. Allt har krånglat nu på morgonen,jag tappade ut hela kattmatsburken så det blev kattmat fulla golvet & Alma är knepig för hon löper,springer runt & tuggar & tvättar sig hela tiden. I går smet hon till & med hem till Ragge! Vill träffa killar nu vettu :P Inte bra om hon smiter till någon kille så det blir valpar!

Ingen bebis har det kommit heller! Bra är väll det kankse när Liam är så sjuk. Hur kommer det att gå om bebis kommer ut nu? Då kommer Liam inte kunna komma på bb & hälsa på ju,inte hålla den INGENTING! Kommer vi ens kunna komma hem på ett tag då? Jag tror inte en liten bebis klarar av denna hosta! Hoppas,hoppas att han blir frisk NU!! Lillevännen <3 Jag blir så rädd när han inte är sig själv ju.

Kommentarer
Postat av: annso

hej! vår lilla tjej har nyss haft den där hemska sjukan! Vi fick åka in till akuten så hon fick andas in medicin i en mask. Sen fick vi rådet att sova med fönster öppet samt högläge. Dricka mycket. och ge alvedon.men känns det oroligt så ring rådgivningen, det gjorde vi då vi fick åka in. Hoppas han kryar på sig =) det brukar lugna ner sig efter ca 3 dygn.

2010-03-09 @ 09:34:15
Postat av: sofie

Annso: Oj,vad läskigt det lät :( Han sover med högläge & får alvedon & så,så hoppas att det blir bättre snart. Om det inte blir det tills i morgon så ska vi ringa rådgivningen.

2010-03-09 @ 11:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0