Saknar!

Har precis kommit hem från en lång promenad,evigheter sen jag var ute på en sånn. Är så härligt att bara vara ute & gå när det är så varmt & skönt ute.
Jag saknar verkligen att vara ute motionera & äta nyttigt nu! Saknar att gå runt Ström el till 70 skylten på Karelen som jag,Liam & Johanna brukade gå nästan varje dag :) Nu var det såå länge sen & jag lääängtar tills bebisen är ute så vi kan börja motionera igen.
Dock vet jag inte hur jag ska kunna få med mig både Liam & bebisen runt Ström exempelvis,går ju om man är 2 st & kan ha 2st vagnar för jag tror inte Liam kommer åka ståbrädan hela vägen runt Ström. Tveksam om han ens kan sitta i vagnen hela vägen runt. Får gå runt Ström när han är på dagis tex så får han följa med på lite kortare promenixer som han har tålamod med :)
Alma är nog också sugen på att hänga på runt skulle jag tro ;) Men har händerna fria ändå för hon fick ett hundförarbälte av mamma som man har runt midjan,smidigt! Pluss att man inte känner när dom drar.

Nu är det mörkt IGEN! Tycker dagar går fort ändå. Jag vill ha ljust lääängre. Fasst å andra sidan så har det nyss blivit mörk & klockan är halv 7 så man ska väll inte klaga.

Huga,nu börjar sammandragningarna igen,tur dom inte gör ont iaf är bara mest obehagligt när magen blir stenhård.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0