Sjukan igen :(

Denna gången inte med mig utan med Alina. Imorse när jag ammade henne i sängen innan vi skulle kliva upp så skulle Liam envisas att ligga brevid Alina jätte nära hennes huvud & som vanligt så lyssnar han inte ett ord på vad vi säger & så dunkade han sitt huvud i hennes,blev en rejäl smäll & hon började skrika & grina :( Gick över då hon fick bröstet men sen började hon spy som en gris,visst bebisar spyr men inte så mkt! Det bara sprutade ur henne & fulla mig & datastolenhon spyr nästan ingenting annars. Sen tappade hon färgen & blev lite lojj så jag ringde sjukådgivningen. Hade plats nr 20. Klädde på mig för att åka in med henne fasst jag inte pratat me rådgivningen ännu & la i från mej telefonen 1 sek för att klä på mig jackan medans jag fortfarande satt i kö,då tog Liam telefonen & tröck av :( Fyfan vad arg jag blev då! Skek åt honom sen bara stak jag i väg själv till akuten,fick fredrik & Liam vara hemma var så less då så visste inte vart jag skulle ta vägen! Less på att inte klara av att ha en 3åring hemma som alldrig kan lyssna & så jäkla rädd att det skulle hända Alina något,man vet ju hur skör dom är om huvudet.
Vi fick komma på undersökning påengång & vara på övervakning i några timmar på akuten,kan vara hjärnskaning el också blödning men blödningen kan komma några veckor efter så det gäller att vara uppmärksam på henne nu.
Jag vet inte hur jag ska göra riktigt med Liam. han har blivit riktigt elak på alla. Slåss,spottar & kastar saker :( Det är riktigt ohållbart & jag har försökt på alla sätt & vis att få detta bra men inget hjälper. trode han hade lärt sig en läxa nu när lillasyster fick åka till sjukhuset men icke då! Vad gör man? Barnpsykolog? Han lyssnar inte ett enda ord på någon av oss,inget funkar! Det drabbar alla i familjen nu & såhära får det inte vara :( Alina råkar illa ut,Liam mår dåligt själv av att vara såhära,jag mår dålig av att inte kunna hantera honom & att bli slagen,jag & Fredrik blir osams om allt.  Jag vill bara att det´ta ska funka nu! Less på sjukhus nu,vi har verkligen blivit otursdrabbad nu. Ska prata me bvc idag när hon ringer om en ny tid,skulle ju dit idag men så hamnade vi på akuten i stället. Undra om det finns nå hjälp att få el om der bara är att ha det såhära? Jag försöker verkligen att ge Liam tid & ge uppmärksamhet men jag måste även amma Alina,det är det som inte funkar. Jag saknar Liam som han var förut då han var snäll & go,vad ska jag göra? Visst lite tjuvnyp & så kommer det väll alltid att vara dom är ju syskon men när det blir såhära vet jag inte vad jag ska göra.
Hoppas Alina inte blir dålig bara!Jag är så rädd,stackarn! Nu får detta bli bra!! Ingen mår ju bra av detta precis.
Jag vill att min Liam ska må bra & inte gå runt & vara arg & stressad hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Linda

Oj oj oj,Stackars Alina :(

Men att Liam är så där kan ju vara för det första att han är i trots åldern, plus att det är väldigt nytt att det är en till bebis i familjen som kräver väldigt mkt uppmärksamhet (alina alltså) och då kan ha bli ledsen (fast han också får uppmärksamhet) och ta ut det i ilska och sånt istället!!



Har ni testat att sätta honom på ett ställe där han får sitta tills han har lugnat ner sig eller något sånt?

(jag är ingen expert,jag bara gissar) =P

Hoppas Alina mår bra (och ni såklart)



Sköt om er :)

2010-03-24 @ 23:37:51
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0