Orolig

Jag är fortfarande inte HELT återställd efter jag fick migränen & det onda i nacken efter förlossningen. Blev ju mkt bättre när jag gjorde blodplatch men har haft ett konstigt tryck i huvudet på vänster sida & det har varit som om den sidan av kroppen inte hängt med riktigt & jag har desutom haft domningar i huvudet,kinden,armen & benet på den sidan. Trycket i huvudet är precis som om någonting ska brista,det är så otäckt! Har lixsom försökt & kopplat bort det & tänkt på att det bara inte har läkt riktigt & att det kommer att försvinna helt efter ett tag men det gör inte det utan det blir snarare värre :( Man funderar ju om det kan vara början till en hjärblödning i bland :( Så många som verkar få det efter förlossningar när man läser! Var inne & läste på någon nyhetsida nyss om en tjej som hade haft ont i huvudet & nacken & kunde bara ligga i sängen,precis som JAG hade! Läkarna hade bara skrivit ut smärtstillande & inte gjort något mera tills en dag hon fick hjärnblödningen :(
Frågade faktiskt läkarna som kom upp till mig på BB om det inte kunde vara början på en hjärnblöningen men dom sa bara att då skulle jag inte kunna prata & gå mm,så är det inte alls! Den kan slå till långt efter & detta är ett tecken på att det kan bli en sådan,man har ju en ständig huvudvärk då innan det bara säger pank. Men läkarna här bryr sig inte om ett skit! Vad förlorar dom på att kolla upp det?

Jag vet inte vad jag ska göra men jag orkar inte ha såhära något mera! Jag vågar knappt fortsätta köra bilen när det dära trycket kommer & det bara känns som det ska smälla till i huvudet,måste nästan stanna bilen :( Ända sen jag kom hem har det varit som ena sidan av kroppen inte hänger med i bland som jag inte har någon kontroll över den & jag känner mig hel konstig,märklig kännsla. Kanske bara skrämmer upp mig själv men jag har läst så mkt om kvinnor som drabbats efter förlossningen & haft PRECIS samma kännsla,smärta & tryck som jag haft/har.
Inte har jag någon aning om vart jag ska vända mig heller för alla bara säger att det INTE kan vara det. Hur dom kan veta det ja,det kan man ju fråga sig!

Här hemma är det skrik & bråk som vanligt :( Liam slog hål flera gånger i skänken som står i hallen & han lyssnade inte på ett NEJ så han fick gå in på rummet,han stannade faktiskt kvar där när jag sa bestämt att han inte fick komma ut för en han lugnat ner sig,en bra början! Alina är inte så glá hon heller vet inte vad det är. Hon har nyss ätit fått ny blöjja & hon är lika sur även fast man går runt & bär henne & hon vill absolut inte ligga ner så svårt att veta vad som är fel. Tänk om hon bara kunde säga vad som är fel. Det är det som är det jobbigaste när dom är bebisar att dom inte kan tala om vad som är fel :(

Usha,nu kommer det dära i huvudet tillbax så fort jag rör på mig,rädd jag blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0