Advents pynt?

Iadg har vi varit ute och lekt i snön,det har varit så milt och skönt ute idag :) Älskar vinter då det inte är allderless för kallt att vara ute. Jag tycker det är mkt roligare att vara ute på vintern i all snö ;)

Funderar på att tjuvstarta med advents pyntning idag men jag vet inte,ser att många börjat så igentligen,varför inte?
det är ju så mysigt!

Var in på studera.se nu efter att ha pratat med Sara som också funderar på ssk utbildning och hon sa att man kunde läsa i från Hudiksvall och jag såg ju att man kunde det :) Genom Cul med träffar i Gävle endast 2-3 gg i månaden vilket känns OK! Är ju bara att ta x-tåget dit dom få gångerna. Vet att dom har nå rum med tv där minns inte vad det heter men att man följer lektionerna genom ja,en kamera då som läraren pratar igenom,smart va? Så efter nästa jul då jag blir färdig Usk blir det läsa upp lite på Komvux sen ska jag söka ssk utbildningen,ganska säker på det nu!
Det är ju bara att hoppa av om man inte klarar det helt enkelt.
Men samtidigt är det mkt plugg på 3 år,som att börja gymnasiet igen :O Måste säga att det känns lite läskigt på något sätt. Undra hur mkt plugg det är igentligen? Heltid är det ju på men hur mkt måste man då sitta med skolböckerna? Jag vill ju hinna med barnen också men antar att det är precis lika som man jobbar 100%? Då är ju barnen kanske på dagis från morgonen till 4 på eftermiddagen och på det ska man väll hinna plugga? Men ush,vad skoltrött man kommer att bli! Minns ju gymnasiet,det gick ju inte så vidare bra.

Nu ska Fredrik få hämta jullådan i förrådet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0