Hejj hopp

Helgen är över och fort gick det som vanligt. Lördagen var det en liten återträff med några vänner ifrån Backensskola,jag & Anna gjorde middag och den blev kanon,slank ner öl och vin också vilket resulterade i en vinglig Sofie. Besökte även Agust vilket inte var sådär jätte roligt,var mest trött och ville hem och sova,tacka vet jag Familjelivet <3 Krogen är inget för mig längre!

Nyss lämnat in sista uppgiften för denna kurs efter mkt om och men,den var svårt eller inte svår direkt men det fanns så lite information. Skulle skriva om minst 2 st Etniska grupper och deras religösa syn på hälsa,sjukdom och död osv,trode det skulle finnas hur mkt info som helst men icke sa nicke! Men vi får väll se vad läraren säger.
Nu känns det lite såhär:jaha,vad ska man göra nu? Hinner faktiskt läsa en kurs till innan jag hoppar på skolan i Maj men vad? Matte skulle behövas och skulle vara bra smart om jag gjorde klart de nu utifall man ska söka ssk utbildning sen men det finns ju inget som är så tråkigt som matte och det säger väll sig själv eftersom jag inte ens har G i matte A eller B va? Jag vill bara läsa om sånt som intresserar mig,vilket är allt inom Sjukvård men så roligt ska det väll ändå inte vara att plugga,right? Men tänk vad skönt sen när man inte behöver läsa upp det sen när man är klar Undersköterska,känns bara som det kommer att stoppa sen för att läsa vidare vilket jag är så hemskt sugen på ;) Men det beror ju på om det finns på distans,inte orkar jag pendla till Sundsvall eller Gävle varje dag i 3 år inte,det funkar ju inte när man har familj,jag vill vara med dom så mkt som möjligt! Skulle jag komma hem när dom hade gått och lagt sig,vad tråkigt det skulle vara :( Inte tänker jag flytta heller! Men vi får se helt enkelt om jag hittar någo som verkar vara bra.

Alina är sjuk,förkyld med en jobbig hosta så hon är sur idag och vägrar att vila! Hoppas natten blir bra iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0