Snökaos

Snö har vi fått minst sagt. Snökaos efter vägen och vid varje mötande bil blev det ett stort snö moln framför bilen= noll sikt. Gäller att ta det lungt och köra sakta och inte låta sig stressas av de som ligger bak i arselet på en och trotsar det dåliga väglaget genom att visa att dom minsann kan köra fort ändå utan att köra av vägen.
Jag börjar hellre min resa tidigare så jag inte behöver stressa!

Liam får nog det roligt idag iaf,dom skulle vara ute och leka i snön idag på dagis :) Synd att jag glömde ta med mig hjälmen bara,igen. Behövs hjälm när dom leker ute i snöhögarna där det oftast är isigt.

I går städade jag,dammsög och dona men idag är det lika sitigt på golven igen. Här måste det dammsugas varje dag! Alina stoppar allt i munnen och jag hinner inte alltid med. Som i morse när jag klädde på Liam så stoppa hon något skräp i munnen när hon satt på golvet och väntade,vet inte vad det var men upp kom det igen som tur var,blandat med lite kräk!

Har fortfarande inte fixat kaminskydd och grind till trappen men jag hoppas att det blir idag,vi ska få ta efter Fredriks farbrors barn,pluss lite kläder,alltid bra!


Kommentarer
Postat av: Linn

Hej! Jag fick din adress via FL! Vilka fina barn du har! = ) Kika gärna in hos mig! = )

2010-11-25 @ 09:26:44
URL: http://enstoltmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0