Städning

Idag har städning stått på schemat. Brukar inte följa det dära "städschemat" så punkligt precis,städar när jag får tid till det heller när det börjar se allderless hemskt ut på golven vilket iof det gör endast några timmar efter en damsugning eftersom vi har hund som vissa perioder under året löser ENORMA mängder hår!
Men nu är det nydamsugit & fint :) Fasst redan nu så här ca 5 min efter städningen så börjar leksaksberget att växa,igen! Undra hur många gånger på en dag jag plockar i hop det? Inne på Lekrummet ser det ut som ett bombnedslag eftersom Liam tycker det är så roooligt att vända sina leksaksbackar upp&ned,det tycker inte jag som får plocka i hop det sen. Ska väll ta tag i det snart också eftersom Liam vägrar!

Helgen består som sagt av jobb :) Så det blir nog inte så mkt tid till bloggen då. Sen är det ny vecka igen med inskolning för Alina,jag gruvar mej! Vill inte lämna henne gråtandes & gå i väg :( Hon kan omöjligt veta att mamma någonsin kommer tillbaka igen. Hon är ju så liten,ush,ush,ush!!! Vill bara säga förlåt till henne och förklara att mamma verkligen försökt att skjuta på det så länge som möjligt men hur ska hon förstå det? Men försöker tänka på det att jag faktiskt triggade av de dära kursena under min mammaledighet så Alina skulle få börja iaf lite senare än precis på sin 1 årsdag. Hade gärna beta av mer och börjat ännu senare men tyvär gick inte det eftersom praktiken är i den här kursen som jag nu börjar med. I Januari började skolan så jag är glad att jag har fixat det så att jag börjar i April iaf :) Men ändå,min lillskrutta vill jag inte lämna på dagis redan!
Jag är inte så stark så jag kan se henne grina när jag går,alldrig! Då får Fredrik göra det.

Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till Lunch!


Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tror faktiskt inte vi är ensamma :/

2011-04-08 @ 13:36:11
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Sofie

Carro: Ne,verkar inte som de

2011-04-08 @ 16:42:24
URL: http://snoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0