Host,snörvel,atjooo

Ja,så låter det här hemma just nu,alla är förkylda! Liam är hemma i från dagis idag och säkerligen i morgon också. Vet inte riktigt,Liam har tandläkartid i morgon,undra om man ska boka om tiden på den tro? Eller ska man chansa och hoppas på att han är iaf lite bättre i morgon? Ingen feber iaf,som tur är!

Telefonen kom i går,jag skäms lite efter alla sms/mail om polishot,haha! Men vadtusan,man blir ju lite fundersam när hon inte svarar på mina frågor. Man kan ju medela att man har ett resande jobb och därför inte kan svara,man har ju ett ansvar som säljare.

Jag & Liam har precis avnjutigt en god paj som vi gjorde i går kväll,eller gjorde & gjorde,det var en färdig som man bara häller i formen och slänger in i ugnen men god var den iaf.

Nu hör jag att Liam klär på sig ute i hallen,han tänker pråmt gå ut fasst han är förkyld. Jag vet inte,kanske det inte är någon fara med lite frisk luft? Han har ju som sagt inte feber men för det ska man väll kanske inte anstänga sig så mkt. Äh,en stund går nog bra :) Soligt & härligt ute....

Hittade en gammal bild i arkivet på Liam. När vi bodde i Lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0