Nä men hej!

Kom just på att jag ju har en blogg också,ha! Men att skriva hinns inte med just nu. Men då jag just kom på att kolla om ens någon läser min blogg fortfarande så ser jag att jag iaf idag haft 14 trogna läsare så då måste jag ju bara slänga in ett lite inlägg :)

Jag har precis kommit hem från praktiken,ska snart tillbaka om några timmar igen. Men snart är praktiken slut,tråkigt nog :( Då blir det back to school några dagar sen "sommarlov" ja,ifrån skolan iaf men Examensarbete och jobb väntar i sommar så inget ledigt här inte. Något ska vi försöka hinna hitta på och det tror jag att vi gör också :) Jag kommer bara att jobba 50% eftersom jag har examensarbetet att göra med allt vad det innebär. Jag ska skriva om Prematura barn och besöka Neonatal avdelningen och göra en interljuv bara jag får fingrarna ur till att ringa och boka en tid till det.

Mår lite bättre nu också i ryggen och huvudet eftersom jag gått hos sjukgymnast,var en stor inflamtaion som fortfarande inte är läkt fast jag gått där ett tag nu men jag måste börja träna och tänka på hur jag sitter osv,sitter som en hössäck också har man ett tungt jobb på det,blir inte så bra! Huvudvärken kom i från ryggen och nacken,sa hon iaf och man får väll lita på det då även fast det inte helt är över känner jag.

Mina små troll växer & frodas :) Precis som det ska vara <3 Alina börjar prata mer & mer och det är så roligt att kunna komunicera med varandra på ett annat sätt. Liam blir bara större & större och cyklar HELA dagarna,han är nästan alldrig hemma längre,känns det som. Han cyklar bara till mormor & morfar hela tiden :) Dom bor ju alderless brevid oss nästan och här är inge vägar trafikerade precis och han är jätte duktig och stannar och kollar efter bilar hela tiden. Men igentligen får han inte cykla i väg även fast det bara är brevid men han sticker i väg ändå. Liam är inte den som lyssnar precis och det är jobbigt,absolut! Han har ju altid varit väldigt envis och trotsig och det är han fortfarande,väldigt aktiv. Och det tar på krafterna att ha ett sånt aktivt barn,ingen tvekan om saken men man får försöka göra det bästa av situationen. Jag läser lite böcker och får tips och råd i från många men ännu har det inte hjälp så bra. Många som har varit och hälsa på oss vet vad jag pratar om ;) Men alla barn är ju olika så är det ju och man får anpassa sig utifrån hur situationen ser ut. Och man märker att han vill hitta på saker hela tiden så det gäller att ligga i här hemma. Men jag är glad att han vill vara i farten,vore värre om han bara ville sitta inne framför tv eller datorn,det vore ingen höjdare så jag är glad på det viset att det är fart i honom <3

Nä,det får bli allt för den här gången. Trevlig sommar på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0